kom på en grej jag vill

Jag vill lära mig screama. Inte för att jag vill screama hela tiden men, ja, kunna screama en mening då och då skulle va najs. Har börjat lyssna på ett band som heter Otep där sångaren är en tjej med en sån awesome röst. Hon kan sjunga liksom fint och ljust, hest, mörkt och så klart screama. Ascool tjej med sjukt mycket talang. Är inte nersjunken i något drogträsk heller. Inspirerande och stark kvinna. Sånt gillar jag. Och skriver politiska texter - also nice.


Grattis

Nevermind 20 år. Amazing.


think I'm just happy

Hey. Kom nyss hem från ett rep. Det gick faktiskt awesome. Trodde min hals skulle dö eller att jag skulle få hostattacker men jag var faktiskt bra hes. Plus att vi prövade att köra med synth till en låt så fick sjunga och spela samtidigt - rätt interesting:) Men vi hade rätt otur. Just när vi skulle gå till studion kom det två killar... dom var typ två meter framför oss.. och gick in i studion. Vi blev lite småirriterade. SEN så råkade Jacob svinga sin bas mot Gustavs gitarr så att en sträng blev cp. Alldeles lös och hela gitarren blev ostämd. Aja, sen gick det bra iaf.

Nu chillar jag i vardagsrummet.  Tänker inte på plugg och tänker inte göra det på hela kvällen. SÅ skönt. Man behöver pluggfria kvällar ibland. Sitter och har in utero på repeat. Mitt favvoalbum for the moment. Rape Me, Frances Farmer, Very Ape, Milk it, Dumb, Scentless apprentice, ALLA LÅTAR ÄGER. Mums.

Imorrn blir dock pluggig dag. Men det är imorrn det. Ska fara in tidigare till skolan och plugga matte med några. Känns skönt. Här får ni en trevlig bild:


Ja jag är besatt. Men Nirvana är värda att vara besatta över.

Oh Dave...

HAHAHAHAHHHAHAAHHAHA! Love it.


sjukt sjukt

Vafasen asså, nu börjar jag bli less. Nu har jag varit sjuk i typ en månad. Nu räcker det. Damn.
Är hemma från skolan men försöker ändå komma ikapp med skoljobb. Ligger efter en del. Läste klart Brokeback Mountain inför engelskan imorrn. Gillade inte riktigt den. Eller, den var väl helt okej men författarens skrivsätt.. nja.

Blev glad nyss för att jag hittade kaffegodis hemma. Typ världens bästa uppfinning för någon som jag. Det är kaffe OCH godis i ett! Så bra. Asgott dessutom.

Igår och idag har jag spelat mycket på min gibson. För har inte feber iaf. Lärde mig Rape me vilket är najs dock är det mindre najs att behöva byta mellan cleant och dist på förstärkaren. Bestämde mig därmed, efter lessheten med typ 4 byten per låt, för att investera i en distpedal slash önska mig en i julklapp.


Ellens julönskelista
- Distpedal
- Converse (mina sjunger fasen på sista versen och har gjort det i typ två år)
- Pengar till att fara på konserter. Eller pengar överhuvudtaget. Borde skaffa jobb...
- baseballtröja, sådär vit med blåa ärmar.
- Julias pappas musiksamling. Nämen, skämt åsido, han har allt. Vill. Ha.
- andra materiella ting som kläder/smycken/skor

Sen har jag även en till lista. En lista som har byggts på och på nu ett tag. Lista för vad jag ska använda det efterlängtade studiebidraget till.

Septemberbidragslista
- Förstärkarkabel. Gärna typ 6 m så man kan springa runt överallt. Men frågan är hur dyrt det är..
- Plektrum. Behöver fylla på mitt lager.
- Sån där halsduk som är som en ring. Svart. Mysig. Ej stickig helst.
- Betala pappa tre hundra för att han betalade för min gitarrs spabehandling.
- plus en massa kläder... men kommer inte kunna köpa det..

Studiebidraget är 1050(? tror jag)kr och bara de här sakerna kommer göra att jag har max 450 kvar. Blä. Aja. Hejdå.


Höst? Hör du mig? Sluta upp med regnandet och fram med färgerna.

Trött som fan. Och förkyld. Har haft matte (E!!) från klockan tjugo i ett till tjugo i fem. Den slutade dock tjugo i tre men många satt kvar inklusive jag. Vi gick igenom komplexa tal och talet i. i^2 = -1. Dock repeterade jag mest det vi gjort innan --> rotationsvolymer runt axlar, integraler, derivata osv. för provet är imorrn. Jag är rätt matt nu. Och cyklade hem i spöregnet också. Det var kul. Ska käka blodpudding och sen fortsätta.

Dagens låt: Closer - Kings of Leon. Den var min vän under matten. Samt Only if you run - Julian Plenti. Den äger också.

Mattelektionen gick dock bra och var awesome och spårad på slutet. Alla var så övertrötta att det var flum. Najs.
Började även fem i elva. Det var rätt najs det med. Hade ingen engelska nämligen.


Show me how you do that trick

Söndagar är fan chill. Den här gillar jag iallafall. Vädret äger - nästan lite sommarvarning på det - och jag sitter och skriver på min svenskparafras av Pälsen och lyssnar på The Cure. Har nyss "upptäckt" dom. Så är det as-ofta för mig. Jag kan ha hört en låt eller kanske tre men då är det inget speciellt. Sen hör man dom igen och ba WOW. Jag är asglad för det var just in time. Har nämligen varit tillfälligt less på den musik jag har så det äger att hitta något nytt besatthetsvänligt band. Den låt jag eggar för tillfället: Fascination Street. Basgången omnom osv.





sjukt

Hej där! Har inte uppdaterat på ett bra tag. Har dock haft en bra anledning. Har varit sjuk sen i måndags. Febern gick dock över i fredags men jag är fortfarande förkyld som ett as. Hade en virusinfektion i halsen och kunde inte äta, prata, eller ngt annat normalt på flera dagar. Vita prickar i halsen och alldeles svullet. Inte OK. Men iallafall, nu är det vanliga förkylningssymptom som måste handskas med - dock är dom rätt dryga dom med.

Förra helgen var dock trevlig. Jag, Jullan, Philip och Arijan gick ut och åt på balder för att fira jullans körkort. Jag åt kycklingfilé som var bäst. Vi delade även på en flaska vin, som faktiskt var riktigt god även om jag inte är vin-fantast. Dock for vi till Five efter, som var totally awesome men... var redan förkyld så inte ett överdrivet smart drag. Nåja, så går det.

Imorrn: Skola. Wie.

Nu: en låt som har varit min vän under sjuktiden. Nirvana, I love.




Du är min gud, Kurt Cobain.

RSS 2.0