Climb the tree..

Hey! 
 
Tänkte att jag skulle uppdatera lite om what's "down" så att säg. Eller up? eller.. yeah.. Nevermind. 
 
Med mig är riktigt bra. Förutom att min rygg dödar mig och jag har ont hela tiden och är sjukt stel. Det rullar på ändå känner jag. Ska ändå på massage på måndag och knäcka till den, OH SNAP?! EHEH. Jag och David har bestämt oss för att fara och se KISS i sommar så jag är fan riktigt tagg just nu. MUSE OCH KISS = asum. 
 
Just nu chillar jag på mitt rum med kaffe. Ska jobba kväll på online, hade egentligen tänkt jobba dubbelpass men det funkar verkligen inte för mig! Jag får alltid ont i halsen när jag jobbar. Fattar inte.. Jag måste typ.. prata på fel sätt eller så. Sedan så får jag ont i ryggen av att sitta så himla länge och luta mig över ett papper. Så, fuck it. Max ett pass per dag är min nya deal. 
 
Håller på att söka jobb för fullt. Har farit runt på strömpilen, Ersboda och stan och delat ut cv:n och pratat med butikschefer osv. Var förbi Café Victoria på Ersboda (där jag praoade i ÅTTAN) och chefen, Inger, kände igen mig OCH kom ihåg mitt namn! Halva inne liksom?! Så hoppas på att få napp där, eller i några av de butiker jag gått till. 
 
Idag har jag inte gjort så mycket.. Har typ internetdregglat/internetfantasyshoppat skor och kläder haha. Gjorde listor med namn som "Ellens dreamshoelist". Ja, jag hade inte så mkt för mig.. Några som jag har bestämt mig för att jag ska köpa nästa gång jag köper skor är dessa: 
 

RSS 2.0