fynd

Fyndade på second hand på stan idag. Nästan skrek "JAAAA!!" när jag såg den. Rutig. Skogshuggarskjorta. Flanell. Varm. Oversize. Grön. AAAAAAAAAAAAAAAAH. 150 kr la jag glatt ut :) Plus, mina DR martens är PÅVÄG!!!
'
Suddigt men orkade ta bild på den iaf. Åh. ÄLSKAR DEN. Känner mig som en i twin peaks typ:)

segt

Har hamnat i seg-mode. Inte bra. Måste plugga innan jag far till stan för bankärenden osv. Måste. För sen ikväll ska jag repa. Jag är seg. Och har ont i ryggen = vill inte sitta ner och skriva. Aja, ilandsproblem...
Juste!!! Budade hem ett par Dr Martens igår. Hehe, pretty awesome. 470 kr för ett par begagnade = helt ok eftersom den modellen typ kostar 1500 eller ngt till nypris:) Rejäla kängor med stålhätta <3 Jag är fett glad. Lika bra att köpa begagnat för då sliter man mindre på jordens resurser ^^ Pappa är också glad för han älskar att ta hand om skor och putsa osv. Så - YAY!
Sitter och lyssnar på Korn för dom äger. Men borde plugga. Vill ut och springa men har sprungit två dagar i rad redan så borde inte. LALALALALAAL.  Vart är fokusen? Man kan ju undra...
Suddigt men för fan... SER DU DAVE GROHL?!!!! <3<3

Paper Aeroplane

Hej där! Idag är det första dagen på lovet *ryser*. Kändes skönt att säga det. Och även fast jag har en hel del plugg att göra så har jag ändå typ 80% fritid. Pretty good. Igår var det halloweenfirande som gällde. Dock så mådde jag inte så bra så stannade hemma istället. Tråkigt men ville inte direkt inte dricka efter att ha tagit värktabletter. Skrev på svenskan men råkade somna så hann inte skicka in innan tolv:( Så, ska fortsätta nu och skicka in den sent.. Inte bra. Menmen.... Det är lov. DET ÄR LOV.
Artisttips: Angus and Julia Stone.sjukt mysiga. 
Men... Det kunde hellre varit sommarlov.

Dagens skämt

Om fetma:
Person 1 - It runs in the family
Person 2 - Bitch, nothing runs in your family!
HAQHAHAHAHHHAHA.,.... jag är trött.. har matte och OH YEAH asum... nationella på fredag.. JA! yes..

Liv

Mitt liv äger just nu. Verkligen. JIHA. Har gjort matte igår och sen jag vaknade idag. Jag har fortfarande typ.. TIO TUSEN GREJER KVAR ATT ÖVA PÅ. Plus att jag har tio andra saker jag måste göra. Bah. Det enda som hjälper litegrann är låten "paradise" av Coldplay. Den gör mig glad. Så, jag sitter med den på repeat samtidigt som jag håller på med karaktäristiska ekvationer med två icke-reella rötter av andra ordningen. Homogena sådana. Snart blir det icke homogena OMG. LALALALA. Jag är trött och flummig och AAAH. Hej. WIE. Kommer inte ha ett liv på en vecka typ. Ses på Lördag. Hejdå.
Så här skulle jag vilja känna just nu. Samt see Foo fighters live igen. Okej?

nostalgi

Just nu är jag rätt så nostalgisk. Har kollat på en massa gamla bilder. Dock bara den senaste halvtimmen eller så. Innan har jag varit så otroligt oproduktiv. Suttit framför datorn och trollat med typ imgur (lolpics-ish) och musik. Samt letat kläder till imorrn. Ska nämligen fotas i The Studio imorrn. Julia var där och skrev upp mig och när de ringde tänkte jag: Why not? Eller, först sa jag nej men killen som jag snackade med snackade mer än...någon som snackar mycket (påhittigt? ja.) och till slut sa jag ja för att han skulle hålla käften:3 Ska fara dit med Emma för hon verkade pepp:) Och det är inte bara det som händer imorrn. Sammanlagt ska jag:

  • Prova och beställa studentmössa
  • Gå på utvecklingssamtal (är smått orolig för har rätt mkt frånvaro pga sjukdom)
  • Fotas i the Studio
  • Gå ut (man vill ju passa på när man har fått värsta stylingen^^)


Hello Earthlings! *brows*


Scream

En liten update på min scream-utmaning. Hittade idag en grym video där en tjej visade hur man använde diafragman och andades och tips+tricks - asgrymt! Blev chockad när jag kunde göra ljud som liknar scream, trodde inte att min röst kunde det. Än så länge är det dock mer likt growl - lättare att screama mörkt - men nu har jag fattat vart man ska sjunga ifrån och hur! Awesome. Prövade att sjunga med i några Otep-låtar och det gick helt ok. Trodde inte heller att jag skulle tycka det var kul - men det är det! Slutade öva för en stund sen för vill vila stämbanden men skulle lätt ha fortsatt annars. Asum. PLUS.. det här är inte bara bra för mitt screamandet! Eftersom jag nu vet hur man använder diafragman på rätt sätt så kunde jag nå typ... tre högre tonsteg än annars! Plus att jag hade mer kontroll på rösten. Så, två flugor i en smäll alltså. Ska lätt fortsätta öva.. FAN VA KUL!!


En random bild ba...                                                                                               
                                                                                                                 // Rebellon


lyckat

Igår var det fest hos mig. Det var asroligt. Alltid kul att träffa nytt folk:) Idag...är jag lite småtrött men inte så farligt. Sitter och äter gröt och ska snart ut och springa/gå - vädret äger (ser det ut som iaf, det är säkert skitkallt). Idag.. bör jag plugga men får se om jag orkar ta tag i något.

Vi körde lekar och det ägde. Norsk kareoke, hela havets stormar, kortspel - you name it. Sånt äger. Nog för att sitta och snacka också är najs men lekar is WINWINWIN:)

Varning: Bildbomb Varning2: Extremt smäxi.. (eller hur var det nu)








 

                                   Ellen approves! Bye!


Girlpower.

Älskar tjejer som kan rocka. Så grymma. Sahara Hotnights, The Donnas, The Runaways. Åh.
 

Grymt grymt grymt

Förstår ni vad titeln betyder? Vilket språk? Nä, inte jag heller. Men tydligen betyder det "Ursäkta kan jag sitta här?". Satt nämligen på bussen, hade min väska på en plats och hörde ett grymtande som jag först inte lyssnade på eftersom ja... vad skulle en grymtande person vilja mig? Men tydligen så var det en artighetsfras. Se där vad man kan lära sig. Jag skojar för övrigt inte. Det var verkligen en blandning mellan stön och grymt.

GRYMmMMMMMMmmT  HUUUHUUUHmmmmmm GYRYYYYTMMTMM GRYyyyYyYYMMMMmmmmmmmmmT. Typ så.


Frustration

Vi har ingen juice hemma! Ilandsproblem, sure, men ett STORT problem för mig. Konsumerar mer juice än typ en tonårskille. Eller okej, kanske inte så mkt men...MYCKET IAF. Ingen juice imorgon på morgonen = :(. BLÄ.

RSS 2.0