Love? Love.

Hej där du som läser! Har inte uppdaterat på ett tag (förutom typ verkligen nyssnyss men det var liksom bara om ett band lite kort så jagmenar liksom yeah). Tänkte att jag skulle uppdatera (dock har jag mycket plugg men därför är allt annat här i världen så mycket mer underhållande).

Till och börja med hade jag ett underbart sportlov. Tillbringade större delen av det i Stockholm med David. Hälsade på min syrra, min morbror och träffade skönt folk. Virrade runt litegrann men vi var lika glada för det. Spontana travellers = good shiet.
Sedan så har det inte hänt överdrivet mycket, skolan har tagit upp rätt så mycket utav tiden. Eller just ja! Mitt band, som förövrigt har bytt namn till Fortune's Fools, har kommit igång med rep igen. På Hartvigsgården. Grymt najs faktiskt. Vi har redan kommit på typ två nya låtar. Plus att vi eventuellt kan få spela på mimerskolans scen på kulturnatta (håller tummarrrrrrrrrna!!).
Den här veckan har varit stressig (och kommer vara det tills fredag) men även väldigt najs. Min ömma moder fyllde år så jag och David lekte mästerkockar och lagade köttfärssås som smakade likt en köttfärssås din mamma skulle ha gjort. Den du! Lol. Jag är hög på kaffe vilket kan ha påverkat min humor något. Märks det? Anywho, sen så chillade vi sönder hela kvällen och lyssnade på ACDC. Behövde plugga men, fan, en dag ignorans är fan tillåtet. Fuck yes.
I helgen blir det chill a la chill chill hade jag tänkt. På lördag ska jag chilla i Obbola och på söndag eftermiddag blir det stumfilm på bio. Extremt taggad är jag. The artist heter den och har vunnit 5 oscar. Svartvit. Bilderna som räknas. Inte massa actionljud och shit. Ändå coolt. På fredag hade jag hoppats hitta på ngt med the chgang, hoppas det blir något. Iallafall, nu ska jag återgå till plugget. YAAAAAAAAAAAAY (notera fejk entusiasm). / Ellen
P.S. Sorry för dålig uppdatering. Skyller på vintern, seghet och snorande.

What's wrong with a little destruction?

Har upptäckt att Franz Ferdinand är jävligt coola och awesome. Originella och roliga satar helt enkelt. 

RSS 2.0