natt

Hej. Jag kom typ nyss hem. Åkte taxi med min kära kompis Emma. Det var najs. Nu ska jag sova. Five var kul btw.. NU ska jag sova. Totalt ovärt inlägg jag vet. Men ville göra det ändå. Hejdå.


kärlek.


Tävling

Stötte på en kul tävling där man kan vinna mineralsmink:) --> http://malinsblogg.se/2011/august/utkast-aug-14-2011-1.html

Wait...what?

Först får jag höra att jag ser ut som Heath Ledger. Sedan att jag ser ut som Anna Paquin (hur det nu stavas). Jag säger bara... Va? Nej, det gör jag inte. Min reaktion var att jag gapskrattade och sa typ: "va fan?!". Sjukt skumt..

Vad tycker ni? Ser ni några likheter? Hmmpph...







Lol. Aja, hare! / Ellen


No Coffee

Out of coffee. Jippi. (major problem för ngn som jag) 


                           KOLLA BARA!! *dreggel*

Drömmer mig bort.... (värt inlägg? Ja.)
                                                                                                            /KAFFEABSTINESPÅVERKAD                                     


I will never belong to you, again

Ville bara dela med mig av en till underbar låt.


The Truth

Musik. Jag kan inte beskriva hur mycket det betyder för mig. Det skulle bara låta cheesy. Men helt ärligt, skriva musik, lyssna på musik och ta del av så mycket känslor bara genom att lyssna, diskutera musik. Skulle inte vara den jag är idag utan musik. Skulle helt ärligt bara vara ett skal av mig själv.

Igår spelade jag gitarr till klockan fyra på natten. Somnade och sov till tre på dagen. Fortsatte spela gitarr med en kopp kaffe på bordet bredvid. Just nu är jag besatt. Håller på med en låt, och när man gör det hamnar man liksom i ett trans. Hela en själv är liksom i musiken, ens själ, ens medvetande liksom. Så, om jag skriver musik så är det ingen idé att snacka så mycket med mig. Eller, bered dig isåfall på korta, rappa svar. Mamma kom hem från stugan mitt in tha process. Jag var lite... off. Nåja, sån är jag iallafall. På så sätt får jag ut sådant jag har tänkt på, saker som har gnagt osv. Genom musiken. Genom texten. Det blir som en befrielse. Plus, när låten verkligen betyder något för dig så blir det så mycket härligare att spela den. Dock så blir man även mer sårbar för kritik, eftersom det är något väldigt personligt man har skrivit. Men, det är den jag är. Jag är den jag är och alla är inte lika och alla kommer inte gilla det man gör. Så är det. Tack för det. Skulle avlida om allt och alla var likadana.

Min nuvarande inspiration är bandet Seether. Och Shaun Morgan. Musiken är så äkta och hela bandet är också det. Såg en massa intervjuer. Verkligen sköna personer. Åh. Så, min nuvarande besatthet = Seether. Så underbara.


RSS 2.0