A world of change

Hej! Just nu sitter jag på midgårds bibbliz. Har just haft engelska-nationella - muntliga. Det gick BRA! Så, är glad just nu. Det är soligt. Det äger. YES! Ska snart, eller typ om en timme men ändå, dra mig till draggen. Frågan är om jag kommer hitta... Östra ingången.. vid ngt dagis. Hmm. Aja, AWESOMENESS. Hare gött!!!


ROFL-COPTER!!!! hehe...

 

Lovely

Åh, strålande dag? Nej. Jag...drunknar...plugg. Hjälp mig? Snälla diskutera palynologi med mig?!? ååh... nä, jag är sjukt desperat iaf. För... spelade brännboll i brännbollsVM igår i REGN så är ännu mer förkyld, dock var det AWESOME men.. ändå. Jag vet att det här inlägget är totalt ovärt men jag kunde inte bry mig mindre. BLÄ. URK.

En annan grej, som är lite mer rolig, är att jag blev tillfrågad att jamma med ngra som behövde en sångare. Dock känner jag bara en av dom och har ingen aning vilka resten är / vad dom spelar för instrument. Dock så tänkte dom repa ngra Muse-låtar - muse äger så det är lugge för mig! wie. yeah. Iaf, måste gå tillbaks till drunkningen nu..


TITTUT!

!"#¤%&/()=?

FML.

Är man bra eller?

Jeez, var sjukt taggad på att springa igår och gjorde det, trots att jag var förkyld och inte var helt kry. Detta resulterade i att jag blev ännu mer sjuk. Yay. Good job, Ellen. Och jag typ joggade inte ens - jag typ sprang snabbt, samt sprang 7 km. Eh, workaholic kanske? Nämen, så idag är jag... SJUK! WIE. KUL. dock så har jag massage i eftermiddag så antingen kommer jag må bättre av den eller så kommer sjukdomen bryta ut - kan bli så när det blir cirkulation i kroppen. Nåja, även om det blir värre så går det ju över snabbare isåfall. Jag babblar btw, om ni inte märkte det? xD åh, sen måste jag och Malin beställa resebiljetter - börjar få lite smått panik över det. Vi funderar på buss/tåg typ.. Aja, måste försöka typ plugga fysik med denna huvudvärk - will go gooodiegood.


Two words.

Foo Fighters.



22 Juni, Stockholm. Can't. Wait.

Hugs / Ellen

RSS 2.0