Inspiration^1000

Sitter på mitt rum i skräddarställning och känner mig lagomt datorless. Ändå kan jag inte lämna den. Iallafall inte på...ett tag. Sitter och insuper så otroligt mycket fint och inspirerande kreativa, argumentativa och make-you-think saker. Har inte riktigt fattat det här med bloggning tidigare... eller... jag har liksom antagit att de flesta handlade om kläder och smink. Ja, man ska inte lita på steriotyper, men det var liksom en känsla jag hade. Därför har jag inte riktigt hunnit in på bloggläsningsspåret ännu. Är i vagnen och den är fin men den står på stationen. Dock känner jag lite vibrationer och hör lite gnisslande ljud så snart kommer nog bloggtåget sätta igång. Tåget som ger en lust att blogga typ. Samt att låta en påverkas av andras underbara sätt.

Så.. Iallafall.. jag är sådär lagomt övertrött och min hjärna är sådär lagomt snurrig. Det är lite mysigt. Dock har jag ont i ryggen och stör mig på värmen. Samt att jag inte kan spela lite mer elgitarr. Nackdel med dygnsvändning: man vill låta när man inte får det. Jepp.

Har blivit mer förälskad i elgitarr och jammande och solande och.. you get the point. Tidigare var jag all-acoustic-chick typ. Nu är jag både och. Jag älskar det. Sommaren gör mig seg... eller.. kanske dygnsstörningen.. men musiken kommer i princip aldrig i kläm. Skriver nästan mer och bättre musik/texter och gör andra kreativa saker när jag är sjuk. Då har man inga gränser. Ungefär som nu på natten. Hjärnan är så trött att den orkar inte... hålla linjerna utan fokuserar mer på basics.

No limits. I like it.

Sjukt långt inlägg. Sjukt ovanligt inlägg. Brukar vara... Hejsan idag spelade jag fotboll och spelade gitarr" typ. Oj, va jag... va dum mot mig själv. Nämen, mina inlägg brukar oftast handla om musik eller det som har hänt under dagen. Nu är jag bara lite sysslolös fast hjärnan har fullt ös. Wow. Se där. Rim and stuff.

Jag vill göra min blogg till något mer. Mer. Det ska betyda mer för mig. Ska vara som en liten bäbis ungefär. Och, det är inte omöjligt att detta skulle kunna ske. Min högra hjärnhalva har jobbat som fan på sista tiden. Why say no to more creativity? Jag vill ha en systemkamera så jag kan dokumentera saker, capture känslor eller visa skogens vackra vy. Jag vill byta ut halva min gamla Meh-iga garderob mot saker jag har spanat in, sett på second hand eller blivit inspirerad av. Jag vill visa saker jag bakat, lagat, snickrat, sytt. Skaffa en videokamera och spela in musikvideos eller totalt flummiga och knasiga komiska saker (är fett pepp på det... speciellt nu... på natten). Jag vill.. JAG VILL.. JAG VILL!!! Så det så.

Nåja, allt kan man inte få här i världen men... kreativitet har inga gränser. Brukar man väl säga?

Påtal om kreativitet... ska repa med mitt band Concrete Sun imorrn för första gången på typ... TUSEN ÅR (känns det som). Folk har varit borta, sjuka. Gitarrer har gått sönder. Jag taggar till tusen. Dock föressten bara 999 för... är förkyld och börjar hosta och får ont i halsen när jag sjunger. Hoppas det går över tills imorrn. Och hoppas jag somnar innan imorrn. Jag... har...screwed...up...tha rhythm.

Hmm.. kände för att skriva ett...öppet.. blogginlägg. Så blev det. Nu är det slut. Ha det awesome, puss!


Själva loggan is originally made by moi sedan förfinad från paintmode till awesome mode av min vän Jonas sedan gjorde Gustav den här coola bilden av det hela. Coolt va?





Grunge

Grunge. Jag älskar det. Musiken, klädstilen, attityden. Jag blir själv så... avslappnad och nöjd av grunge. Kläderna är enligt mig OMNOM och flanellskjortor är på min önskelista for sure. Oversize tröjor, thshirts... det är ju så jäkla bekvämt dessutom! Åh... Ja.. Dagens grungeband: Alice in Chains. Så grymma att jag typ ryser.

My dream list:

* Dr Martens kängor
* Rutiga flanellskjortor i mängder
* Stickade oversize tröjor
* Old jeans (behöver ha tur i second hand letandet!!!) 
osvosvosv... 



Man in the box

Howdy! Idag är jag....TRÖTT. Och seg. Men, också glad så det funkar! Igår/idag såg vi alla LOTRfilmer - gissa om vi var sega efteråt? Iaf, de och själva filmtittandet var AWESOME! Gustav har awesome katter som typ är som bäbisar - oftast, ibland springer dom iväg un-baby-style. Men... när dom är som bäbisar är dom keliga och awesome.

Jag upptäckte ett band häromdagen, Alice in Chains. EXTREMT jävla bra. Deras första två album äger, speciellt Facelift (där seriöst alla låter är epic). Så, chillar i vardagsrummet med musik (just nu Bleed the freak från facelift) och käkar ett äpple. Nu är det sommar. Alice in chains är ett av "the big 4" inom grunge så LYSSNA om du gillar grunge^^ eller, känner för att höra awesome musik:) 

Idag har jag inget bestämt. Det känns totalt awesome - slacker-ish. Vaknade halv två, har druckit kaffe och är allmänt nöjd. Sjukt najs. 


 


Nördkväll

Nu drar jag till Hissjö för nördkväll med Gustav. Alla Lord of the rings filmer har vi tänkt se... frågan är hur många vi kommer orka xD Menmen, to nerdkväll and beyond!!! / Rebellon


Off Gravity

Hey there! Idag har jag vänt på dygnet ännu mer... det här är inte bra... Kanske får dygna eller ngt snart. Somnade nämligen halv 5. Ouch. Vaknade någon gång under morgonen av åska men somnade sedan om och vaknade två. Ehhe:]

Igår repade jag med Concrete Sun och jag fick världens magworkout. Vi var seriöst så flummiga att ja, man skrattade i princip hela tiden. Det var kul. På willy's byggde vi en hatt åt jacke och provade läsglasögon för 10 kr styck. Oh yeah. Sedan stannade jag och Gustav lite längre och jammade. Jag hade ett plink på G åsså kom han på ngt som gick ihop med det så... vi har typ en halv låt^^ Och, liite längre? Nja, vips var klockan typ halv ett xD Sån tur va fick jag skjuts av Gustav, och denna gång, hör och häpna, inte i tha creepy blue candy van. Hans silvriga bil var lagad oh yeah. Och, det var nästan slut på bensin men...Gustav got home to safety !!! Puh..

Idag regnar det som *** och... ja... det är ju lite synd kanske. Men, då känner man sig inte lika skyldig om man stannar inne hehe^^ fast ska antingen jogga eller ta en prommis idag ändå... sommarregn är inte såå farligt - det är ju ändå varmt ute liksom^^

Off gravity är iaf namnet på låten jag snackade om... skrev en text till den när jag kom hem^^

Just nu sitter jag i vardagsrummet (mitt favvorum). Lyssnar på radiohead. Fett coola, lite skumma, but I like it.

  

//Rebellon



RSS 2.0